JEG LEVEDE SYV ÅR SOM LESBISK

Læs den gribende historie om Kylie Delia, der i syv år vandrede fra det ene lesbiske forhold til det andet – indtil den dag, hvor Jesus kom ind i hendes liv og forvandlede alt.

Kylie Delia beskriver sig selv som ’ex-lesbisk’. Hendes historie fortæller om ’en forunderlig forvandlingsproces’ til et nyt liv i Jesus Kristus. ”Jeg bruger selv dette ordvalg,” forklarer hun. ”Jeg har hentet det fra Bibelen, som siger, at ’på grund af Kristus er jeg blevet en ny skabning’.”

Dette udtaler Kylie Delia til en interviewer, Rebekah Moffet i en artikel, som er offentliggjort d. 17. sept. på ’Christian Concern’, England.

Dog, på Malta, hvor hun er født, er det i dag farligt at bruge det sprog. Mærkeligt nok er det på denne hovedsageligt katolske ø, at fænomenet ’omvendelsesterapi’, har været bandlyst siden 2016. Dette inkluderer ethvert forsøg på at ’komme ud af den homoseksuelle livsstil’ eller forsøg på at ændre en hvilken som helst LGBT-identitet. Ifølge loven på Malta er det strengt forbudt at prøve at ’ændre, undertrykke eller frarøve en person dens seksuelle orientation, gender identitet eller udtryk for en gender art’. For dette kan man blive idømt bøde eller fængselsstraf.

*

Ligesom man på Malta vil sørge for, at kirkeligt baseret, sjælesørgende hjælp vil blive efterjaget, således vil enhver form for hjælpetjeneste, der ydes over for dem, der kæmper med deres seksuelle identitet, blive manet i jorden. Det gælder forbønstjeneste for dem, der søger det, og samtale med voksne, som mener at have brug for dette. Kylie fortæller, at hun aldrig har søgt rådgivningshjælp med hensyn til uønsket homoseksualitet, men hun har inden for kirkens rammer erfaret, at hun modtog hjælp i en form, der kunne beskrives som ’terapi’. Dette er klart den type af samtaler, som regeringen planlægger at bandlyse.

Øjeblikket er kommet, hvor regeringen nødvendigvis må lægge øre til disse beretninger om ’den totale forvandling’ – og hvorledes folk atter finder glæde ved livet ved at modtage den hjælp, som de har længtes efter.

JEG VAR SPRUNGET UD – OG VAR STOLT

Siden hun var 12 år, begyndte Kylie at få følelser, der var rettet mod personer ’af samme køn’. ”Jeg mente, at jeg var født sådan, og jeg troede, at det var en permanent og forudbestemt identitet.”

Da hun var 15 år, oplevede hun sit første lesbiske forhold, som førte til syv års ’forskellige og mangeartede forhold med kvinder’. ”Jeg gennemlevede disse syv år i den homoseksuelle livsstil. Jeg var sprunget ud’ og ’jeg var stolt’.”

Kylie fortæller, at hendes kirke (der også er blevet et hjem for ex-Gay, tidligere X Faktor repræsentant, Matthew Grech) har været hårdt angrebet af pressen, og både hun og hendes tidligere homoseksuelle venner er blevet offentligt ’hængt ud’, og deres personlige vidnesbyrd er blevet ’latterliggjort’ i de sociale medier.

Da hun blev opfordret til at forklare dette nærmere, sagde hun: ”Vort vidnesbyrd har været den perfekte anledning til, at den lokale LGBT-ligestillingsafdeling på Malta har dæmoniseret os.”

Hendes historie er imidlertid betydningsfuld – især efter at UK-regeringen har bekendtgjort, at den såkaldte ’praksis’, som har været anvendt i dette tilfælde, vil blive bandlyst af myndighederne.

”Jeg følte det aldrig ’som noget naturligt’ at være en kvinde,” fortæller hun. ”I årevis var jeg fuldt og totalt lesbisk. Det var min identitet. Tanken om at være ’med mænd’ var afskyelig. Det opfattedes næsten som en tortur.”

I udlevelsen af den lesbiske livsstil følte hun det altid som nødvendigt, at hun tog den maskuline rolle. ”At være kvinde var (i min optik) en svaghed. At tage den feminine rolle var ’at vise svaghed’.”

GRUNDEN TIL AT JEG BLEV EKSTREM LESBISK

”At vokse op med denne livsstil var langt fra det fuldkomne – og langt fra det ’bravado’, som jeg gav udtryk for i mine fotos.”

At tilbringe barndommen i et sønderbrudt hjem var i hendes tilfælde ’at være spærret inde i et miljø, hvor det handlede om stoffer’.

Hendes far var en ’drug-dealer’, der selv var på stoffer. Han bragte mange former for kriminalitet med sig hjem. Kylie forklarer, at hun var et meget rebelsk barn, som gik i faderens fodspor – uden selv at være rigtig klar over det. Hun begyndte at eksperimentere med narko som 13-årig. Som 21-årig var hun stærkt afhængig af alkohol.

”Jeg prøvede at finde meningen med livet,” siger hun. ”Men det er bare frugtesløse forsøg på at slippe ud af den verden, jeg levede i. Jeg voksede op i en tilværelse, som var domineret af mænd, der herskede. Atmosfæren i mit hjem var meget nedværdigende og voldelig, og jeg tror, at det var grunden til, at jeg forsøgte at blive ’ekstrem lesbisk’.”

”Dette skæve syn på kønsrollerne,” forklarer Kylie, ”fik mig til at se på kvinder, som ofre for mænd, der ville udnytte dem. Denne holdning,” fortsætter hun, ”fik mig til at tage rollen som ’kvindernes beskytter’. Men samtidig mente jeg også, at et homoseksuelt forhold ville sikre mig den komfort og personlige inderlighed, som jeg længtes efter, og som jeg ikke kunne finde i et forhold til mænd. Det var min illusion i jagten efter kærlighed.”

”Men tiden gik. En større og større tomhed fyldte min tilværelse. Jeg søgte en opfyldelse af mine drømme, som ikke eksisterede. Jeg fandt aldrig det forhold, som jeg søgte.”

Hvad var det, som bragte den afgørende forvandling?

”Vi var aldrig religiøse,” fortæller Kylie. ”Faktisk var jeg ateist. Jeg skænkede aldrig Gud en tanke. Jeg ræsonnerede som så: ’Hvis der er en Gud og han bryder sig om mig, hvorfor er jeg så blevet bragt igennem al den smerte og alle de lidelser.”

Imidlertid – tingene begyndte at blive anderledes, efter at en ven havde inviteret mine forældre til at besøge en kirke. Til min overraskelse gik de med. Og i kirken skete der noget, som er vanskeligt for mig at beskrive: Folk bad til Gud for dem. For mig var alt dette som ’et fremmed sprog’. Jeg fattede ikke et ord af det hele.”

Det var Kylies egen mor, der begyndte at bede til Gud om, at hendes datter måtte finde Jesus.

”Hun bad for mig nat og dag,” fortæller Kylie, ”men årene gik, og jeg fortsatte med at gennemleve det ene destruktive forhold efter det andet. Jo længere jeg fortsatte, jo mere deprimerende blev livet…”

FORANDRINGEN SKETE IKKE FRA I DAG TIL I MORGEN

”Men som tiden gik, begyndte tingene at ændre sig. Jeg så, at min far begyndte at søge væk fra ’drug-tilværelsen’ – og mine forældres liv blev radikalt anderledes. Atmosfæren i hele vort hus blev forvandlet på en mirakuløs måde.

Til sidst ramte jeg selv bunden. Der var ingen anden vej åben for mig end at ’give Jesus en chance’. Så begyndte forvandlingen at ske i mit eget liv.”

”Mine øjne blev åbnet til den åndelige verden, og hvad Jesus havde gjort for mig,” forklarer hun. ”Da først jeg åbnede døren og lod Gud komme ind i mit liv, så viste han mig som det første, at alt, hvad jeg havde hørt om Ham, slet ikke var sandt. Han var anderledes! Han fordømte mig ikke. Han bød mig velkommen med åbne arme.”

Kylie siger nu, at hun ’er meget lykkelig i et heteroseksuel forhold’. Efter syv år at have levet som en lesbisk, ønsker hun på ingen måde at vende tilbage.

Kylie er nu co.-direktør for X-out-Lous Europe, et voksende fællesskab af ex-LGBT medlemmer, der viser en anden vej end den ulykkelige sti, som LGBT kan tilbyde.

BEMÆRK:

Læs under Retsopgøret artiklen: ’KRISTNE HJEM SKAL KULEGRAVES’? (http://medgrundlovskallandbygges.dk)

… i øvrigt mener jeg, at kronprinsessen har overtrådt grundlovens § 19, stk.1 ved at begunstige World Prides ankomst til Danmark.

telf.: +45 30 15 38 68, email: johnynoer@hotmail.com

  1. NOTA BENE:
    Næste udgivelse af ’
    Profetisk Journal’ og ’Med Grundlov skal land bygges’ er fredag d. 16. oktober 2020.

Kategorier: Uncategorized

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *