HÅB OM FRED!

Det ukrainske TV fortæller, at parterne (de ukrainske og russiske fredsforhandlere) mødtes i ’en iskold atmosfære i Istanbul i Tyrkiet.

Samtidig blev regeringsbygningerne og de offentlige kontorer massivet bombet af russerne i Kharkiv. ”Byen blev i dette øjeblik rystet af store eksplosioner,” meddelte udenlandske reportere.

(Det er almindelig sædvane, at våbnene nedlægges, så længe forhandlinger finder sted).

Alligevel erklærede Tyrkiets udenrigsminister, Mevlut Cavusoglu, at disse forhandlinger var de mest betydningsfulde, siden Ruslands invasion af Ukraine.

Rusland vil ’radikalt’ reducere den militære aktivitet i det nordlige Ukraine – inkluderet de nærmeste omgivelser af byen Kiev – efter de ’meningsfulde forhandlinger i Istanbul’, lyder det fra Moskva-deltagerne, som tilføjede: ”Vi er nærmere freden end nogensinde!”

Rusland vil heller ikke modsætte sig, at Ukraine tilslutter sig det europæiske fællesskab.

Ukraine foreslog, at det som land forblev neutralt, mod at det fik sikkerhedsmæssige garantier. ”Der menes dermed, at Ukraine ikke vil tilslutte militære alliancer og ikke vil huse militære baser,” udtalte de ukrainske forhandlere og tilføjede: ”Dette indebærer en 15 års konsultationsperiode med hensyn til Krims status – og kan kun træde i kraft ved en total våbenhvile!”

De russiske deltagere i konferencen i Istanbul erklærede, at et møde var muligt mellem præsident Vladimir Putin og den ukrainske præsident Volodimir Zellensky. Den tyrkiske præsident, Recep Tayyip Erdogan, udtalte, at forhandlingerne i Istanbul ’havde givet håb for fremtiden.

FORLIGELSENS TJENESTE

Hvorledes skal vi bede for Ukraine – (og for de mange unge og forvirrede russiske soldater, som synes overladt til en krank skæbne) når fredsforhandlingerne forhåbentlig fortsætter i de kommende dage?

Vi har først og fremmest en forpligtelse til i den givne situation at lytte til Guds ord, som taler klart i denne situation, hvor fjendskabet formeligt driver ned af væggene!

Skriften siger: ”Alt dette er fra Gud, som forligte os med sig selv ved Kristus og gav os forligelsens tjeneste (2.Kor.5:18).”

Guds kirke har i denne hadets og dødens verden fået betroet en tjeneste, som (helt ordret og uden at kunne misforstås) kaldes: ’forligelsens tjeneste’. Hertil kræves en nærmere forklaring: ”Thi det var Gud, som i Kristus forligte verden med sig selv,” begynder apostlen sin redegørelse, idet han fortsætter: ”… idet han ikke tilregnede dem deres overtrædelser, og lod ordet om forligelse lyde iblandt os (v.19).”

*

Gud gik altså i ’forligelsens tjeneste’ ikke ud fra modpartens overtrædelser! Han startede ikke med at ’tilregne’ de fjendtligt sindede menneskebørn alt det onde og nedrige, som rettelig kunne tilskrives dem – men lod i stedet ’ordet om forligelse lyde klart iblandt dem’ (v.19).

Når vi således i disse fredsforhandlinger ’er sendebud på Kristi vegne’ (v.20), må vi betragte os selv (i diplomatiets tjeneste) ’som om det er Gud, der formaner ved os’ (v.20) – og det er ikke på egne vegne og for vor egen skyld, men på Kristi vegne, at vi beder: ”Lad jer forlige med Gud (v.20).”

Lad os bede for forhandlingerne ud fra dette ord af Paulus, hvor forsoning og forligelse er det centrale. At være sendebud på Kristi vegne er en høj og værdig tjeneste! Den søger fred, hvor millioner er på flugt. Gud ser alle de lidendes tårer. Jesus græder med de mange mødre, som aldrig skal se deres søn igen! Måtte fjendskabet (ikke fjenderne) blive dræbt (Ef.2:16) og fredens lægende hånd komme over det krigshærgede Ukraine.

LØVERNE VAR GLUBSKE ROVDYR

Jeg har set to malerier af Daniel, som er blevet kastet i løvekulen af kong Darius og hans embedsmænd. Løverne er forskellige på de to malerier. På det ene maleri er de som kælne katte, der smyger sig om Daniel, og på det andet maleri er de som rasende bæster, der forgæves søger at overfalde Daniel.

Hvilket af de to malerier fremstiller et sandt billede af Daniels ophold i løvekulens bund? Var han blandt venner eller fjender? Var han kastet ned blandt ’forvandlede løver’, som ikke kunne drømme om at gøre ham fortræd, eller befandt han sig blandt glubske rovdyr, der ustandseligt snappede efter ham, men blev tvunget tilbage af en højere magt?

Jeg er overbevist om, at det sidste maleri er sandt! Daniels egen forklaring samstemmer hermed! Han siger: ”Min Gud sendte sin engel og lukkede løvernes gab, så de ikke har gjort mig nogen men (Dan.6:23).”

”De mænd, som havde bagtalt Daniel, blev på kongens bud kastet i løvekulen – og næppe havde de nået kuldens bund, før løverne kastede sig over dem og knuste alle ben i dem (v.25).” Dette fjendskab holdes i ave under fredsforhandlinger.

HJÆLPEN STANDSET PÅ GRUND AF EN TRAFIKULYKKE

Søndag, d. 27. marts fik vi en opringning kl. 10:30 fra vores datter, Charlotte, som fortæller, at hendes mand, Johannes, har været ude for en trafikulykke, medens han var på vej med et større pengebeløb, som skal fordeles blandt flygtningene i Ukraine.

Ulykken, som skete 30 km fra Tatchevo i Ukraine, endte med, at føreren af ulykkesbilen (en midaldrende kvinde) kunne befris fra ’et totalt vrag af en bil’ med sin 10årige, unge søn, som kun havde pådraget sig mindre skader!

Johannes har sandsynligvis pådraget sig nogle knækkede eller bøjede ribben. Begge biler er totalt skadede – og de kristne på stedet har straks forsynet ham med et andet køretøj, så at han kan fortsætte sin mission i Ukraine (og venner i England er begyndt en indsamling til en ny bil). Han må nogle dage blive på hospitalet for at blive undersøgt for indre blødninger.

Kvinden i modpartens bil havde 13 knoglebrud. Blandt andet i hovedet. Hendes navn er Maria og mange mennesker beder for hende. Vi beder også om jeres forbøn. Hun er ikke forsikret på nogen måder (heller ikke nogen sygeforsikring), derfor vil vennerne i Moldavien prøve at hjælpe hende. Hvis nogen vil være med til dette er de meget velkomne. Johannes er nu vendt tilbage til Moldavien, og har en del smerter i brystet.

*

”Der er 10 millioner mennesker, som er undervejs i Ukraine, og det er livsnødvendigt, at Johannes når igennem alle forhindringer med den finansielle hjælp, som er indsamlet fra mange nationer,” fortæller Charlotte og tilføjer: ”Det er ligesom vi fornemmer, at der er en satanisk intelligens, som søger at standse os, hver gang, vi er på vej (fra Moldavien) ind i Ukraine.”

”Det er hjerteskærende at se, hvilke hjælpemidler der i øjeblik sendes til fronten,” fortsætter Charlotte. ”Fra Milano har vi modtaget medicinsk udstyr, så at man kan undgå at amputere legemsdele fra de sårede soldater – og det er talende, at der spørges efter flere skudsikre veste og hjelme.”

”Flygtningene, som bliver indkvarteret hos os, har i nogle tilfælde opholdt sig i underjordiske rum (180 mennesker) i 20 dage, og når de kommer op til overfladen, ser de ligene af deres naboer ligge på jorden. Den ældste af de mennesker, som vi har taget hånd om, er 90 år.”

”Myndighederne er godt klar over, at det er de kristne, som hjælper, og at det er ’livskæden’, som bærer hele vejen igennem’. ”Kirkerne er overfyldte med flygtninge. Vi kører dagligt tonsvis af mad ud til forskellige opsamlingssteder, og overalt møder vi taknemlige mennesker,” slutter Charlotte.

Sidste nyt, vi har modtaget, er, at Johannes atter er på vej! Hans omgivelser fortæller, at han var ’dybt chokeret’ og ’forfærdet’ efter ulykken – men nu er hans eget vidnesbyrd, at ’jeg blev jo lidt forskrækket’! – og så må vi selv tro, hvad der er det mest rigtige!

DRÆBT AF ET RUSSISK MISSIL

Boris Romantchenko, der overlevede Buchenwald-koncentrationslejren og Bergen Belsen-koncentrationslejren er nu blevet dræbt af en russisk misil d. 18. marts 2022. Han boede på 8. etage af en bygning i Kharkiv i det nord-østlige Ukraine. Han blev 96 år.

Boris Romanchenko blev som 16-årig deporteret til Tyskland som tvangsarbejder. Efter et forsøg på at flygte, blev han sendt til Buchenwald-koncentrationslejren.

”Boris Romanchenko’s død viser den fare, som de 40.000 ukrainere, der er efterfølgere af dem, der levede under nazismens forfølgelser, oplever i disse dage,” lyder det fra en Buchenwald-minde-organisation, der stadig hjælper med medicin og fødevarer. At den 96-årige blev dræbt af et russisk misil har vakt en del røre i Ukraine.

FINLAND – MEDLEM AF NATO?

For tyve år siden var det utænkeligt, at Finland gik med tanker om at tilslutte sig NATO. I dag ser billedet anderledes ud! Den 28. februar stillede 53 % af den finske befolkning sig positivt over for en sådan tanke. Den 14. marts er det 62 % af befolkningen.

Ruslands invasion af Ukraine har fået finnerne på andre tanker…

Finland har 5 millioner indbyggere, der omgås den store russiske bjørn med forsigtighed.

Man glemmer ikke russernes angreb i 1939. Finland deler grænse med Rusland langs 1300 km mod øst. I krigen mod de russiske tropper mistede Finland 80.000 mand.

I 1948 underskrev Finland en venskabspagt med Rusland. Men i dag tænker mange finnere på at blive medlem af NATO.

CHIPS I HJERNEN

Ideen med, at en chip ikke mere behøver at indopereres i hånden, men at den også kan indopereres i panden – det vil sige i selve hjernen – breder sig i øjeblikket med en kraft, så at man får fornemmelsen af, at det ikke længere er mennesker, der står bag.

’Tankens kraft’ er et fænomen, som altid har fascineret mennesker, og hvis denne kraft nu kan knyttes sammen med ordets magt, så har mennesket nået det stade (mener man), hvor man har brudt nogle grænser, som menneskelivet hidtil har været underlagt.

Det ligger nu fremme som et gennembrud ’i horisonten’, hvor teknologien arbejder med fænomenet ’brain-machine-interface’ – og det er simpelthen, at chippen skal indopereres som et modul i den menneskelige hjerne, hvilket åbner for den sataniske indflydelse, der har med tilbedelse at gøre.

Bibelens forudsigelse om denne ’nye platform’ for den ’umenneskelige’ udvikling beskrives i Åbenbaringsbogen, hvor der står skrevet: ”Og det (’første dyr’) fik magt til at give dyrets (’det andet dyr’) billede livsånde, så at dyrets billede endog kunne tale og lade alle dræbe, som ikke vil tilbede dyrets billede (Åb.13:15).”

Den nye teknologi (som fundamentalt berører det biologiske) styrer altså ifølge Skriften direkte mod dette ene: Tilbedelse!

Man vil nu forbinde menneskehjernen med den digitale verden ved hjælp af en lille chip med elektroder, så at menneskenes børn automatisk får deres tilbedelse vendt bort fra ’at være en tilbedelse af Skaberen’ og til at være ’en tilbedelse af hans modstander, djævelen’!

Alt sammen noget, som bliver behandlet på gyser-niveau i thrillerserien, ’Black Mirror’, der blev skabt af forfatteren og journalisten, Charlie Brooker. ”Menneskets mørkeste instinkter bliver her afsløret,” hedder det.

En ny rapport fra Europa-Kommissionen indeholder blandt andet ’innovative gennembrud af forsøg med hjernechips’.

Det hele lyder ’science-fiction-agtigt’, men det er en kendsgerning, at ambitionerne med ’en chip i hjernen’ er visse forskeres håb. ’Sammensmeltningen mellem mennesker og maskiner’ sikrer fremtiden med ’en kunstig intelligens’.

Bibelen afslører imidlertid, at dette ’bredbånd’ som indopereres i hjernen er allerede på ’dyrets program’ for fremtiden. Man arbejder nu på at få udskilt de mennesker, ’som ikke vil tilbede dyrets billede’ (Åb.13:15).

Til sidst vil det få alle… til at give sig selv et mærke på deres højre hånd eller på deres pande. At måle elektriske frekvenser i hjernen har allerede været kendt i lang tid (EEG-målinger). Kraniet gør det svært at måle signalerne klart. Derfor har man placeret elektroder på selve hjernen – under kraniet. Nu indføres en chip i selve hjernen.

ENGLE HOLDER VAGT VED PORTENE

”Intet urent skal nogensinde komme ind i den, ej heller nogen, som øver vederstyggelighed og løgn (Åb.21:27).”

Der er her tale om de mennesker, som aldrig får lov til at komme indenfor én af de tolv porte, der fører ind i det nye Jerusalem!

”Ved portene står der nemlig tolv engle (Åb.21:12).” Det er én engel for hver port. Så snart ’en uren’ nærmer sig porten, rejser denne engel sig. Hvis det er en person, som ’praktiserer vederstyggelighed’, spærrer han vejen for et sådant menneske og gør opmærksom på, at vedkommende ’har ingen adgang’. Selvom den elendige fortvivlet og med tårer søger at følge den glade, jublende skare gennem porten, så vil han blive bortvist.

Vi synes i første omgang, at det er en hård skæbne, som det stakkels menneske overlades til. Men når vi lærer, hvad der ligger i ordet ’urent’, så forstår vi bedre. Lad mig forklare:

Det græske ord for ’uren’, som anvendes her, betyder egentlig ’smittende’ (engelsk: ’contaminating’). Det vil sige, at det menneske, som standses ved porten til den hellige stad, er ’uren’ på en sådan måde, at han ’smitter andre’. Han er befængt.

Han øver vederstyggelighed betyder, at han ’praktiserer homoseksualitet’, og at han spreder ’denne smitsomme urenhed’ omkring sig – ja, han bærer på sig ’en pest’, som er ’contaminating’ (smittende) – og han kan ikke tillades at bringe ’denne synd’ med sig ind i den hellige stad.

Betydningen af dette ord kommer i Ny Testamente særlig til syne, da jøderne fra provinsen Asien ’får øje på Paulus i helligdommen, og de bringer hele mængden i oprør, griber fat i ham og råber: ”Israelitiske mænd! Kom og hjælp os!”

”Her har vi den mand, som alle vegne lærer alle mennesker, hvad der er imod loven og vort folk – og imod dette hellige sted! Han har oven i købet ført grækere ind i templet, og har gjort dette sted urent (egentlig: han har ført ’en smittefare’ ind i helligdommen) – (Ap.G.21:27-29).”

”De griber Paulus, slæber ham udenfor helligdommen og smækker straks dørene i (v.30b).”

*

En bedre illustration kan næppe gives med hensyn til, at ’homoseksualitet ved engles overvågen holdes ude fra Det nye Jerusalem’.

Dette er allerede nu blevet nedskrevet som en advarsel, så at ingen, der ’øver vederstyggelighed’, skal kunne sige, at de ikke er blevet advaret (Åb.21:27).

Derfor gentages det i det sidste kapitel i Bibelen, hvor det står anført med jerngriffel: ”Salige er de, som tvætter deres klæder, for at de kan få adgang til livets træ og gennem portene gå ind i staden (Åb.22:14).”

Der er altså en velsignelse at hente, for enhver, som ængstes for at blive bortvist af ’den vogtende engel’ (som står på vagt ved hver eneste af de tolv porte, der fører ind til livets træ i Den Hellige Stad). En hvilken som helst synder kan ’vaske sine klæder’ (og dermed få adgang til at spise af det træ, som giver evigt liv). Om dette er følgende at sige:

”Derefter så jeg – og se! siger Johannes, idet han opfordrer læseren af Åbenbaringsbogen til at træde nærmere for at få et glimt af det vidunderlige skue, som nu udfolder sig for hans øjne.

… ”Se, en mægtig skare, som ingen er i stand til at tælle.” Det vil sige, at der er så mange mennesker, der er kommet sammen, at man ikke engang tør anslå størrelsen af denne menneskemængde.

”De kommer ud fra alle nationer og folkeslag, stammer og sprog (man hører en summen af mange tungemål) og de står nu foran tronen (og dermed også foran Lammet) – og de er iført lange, hvide klæder og har palmegrene i hænderne.

… og de råber med høj røst, idet de siger: ”Frelsen er vor Guds, som sidder på tronen og den tilhører Lammet (Åb.7:10).”

Der er således håb for enhver synder, som vil omvende sig og søger Jesus for hjælp.

BEMÆRKNINGER:
Læs artiklen under Retsopgøret: ’’SKAL GRAVPENGEN INVESTERES I KAMPFLY?” (http://medgrundlovskallandbygges.dk)

… i øvrigt mener jeg, at kronprinsessen har overtrådt grundlovens § 19, stk.1 ved at begunstige World Prides ankomst til Danmark.

telf.: +45 30 15 38 68, email: johnynoer@hotmail.com

Næste udgivelse af ’Profetisk Journal’ og ’Med Grundlov skal land bygges’ er fredag 15.04.2022

Kategorier: Uncategorized

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *