PROFETISK JOURNAL
www.noer.info
2006-10-09
0065

FORRÆDERISK BAGHOLD

Der er indløbet en del mails fra folk, der ikke er tilfredse med de advarsler, som jeg har ladet lyde med hensyn til Danmarks snarlige holdning overfor det europæiske krav om, at danskerne ikke bør forvente nogen særstilling med hensyn til deres ’protestantiske arv’. Endnu er der ikke i den forbindelse kommet noget konkret udspil fra Bruxelles; men det er på vej – så sikkert som solen går ned i vest! Der skal i Danmark herske religionsfrihed og religionslighed vil det hedde fra hovedkvarteret i Belgien. Vor statsminister har forberedende ladet et par ord falde om, at ’det ikke er Bibelen, der skal bestemme vort lands styre’. "Det er folketingets love!" erklærer han. Og de fleste vil i den forbindelse nikke anerkendende til en sådan udtalelse; de ænser ikke det forræderiske baghold…Foto: TV2.dk
 

Religion er kommet på danskernes dagsorden. Korsets flag bliver brændet i det fremmede. Boghandlernes hylder er fyldt med titler, der behandler dette emne. Medierne har travlt med at analysere – og nu kommer EU og vil fordre en grundlovsændring, der, så vidt jeg kan se, vil trække det reformerte tæppe væk under fødderne på den kirkelige ordning, der indtil nu har hersket på vore breddegrader.

Hvad således sker i øjeblikket er – uden at folk lægger mærke dertil – den største straf, som kan overgå et land og en nation; de ansvarlige ved simpelthen ikke, hvad der foregår; de er både blinde og døve…

"Gå hen og sig til dette folk", siger Herren til profeten Esajas, der sendes med bud til Israel: ’I skal høre og høre men intet fatte. I skal se og se, men intet forstå’.

Det forfærdende domsbudskab fortsætter: ’Dæk dette folks hjerte med fedt, gør deres ører tunge, luk deres øjne til, for at de ikke skal se med øjnene, høre med ørerne og fatte med hjertet.’

Afsluttende erklærer Herren (og angiver dermed Hans egentlige formål med denne domsafsigelse): ’for at de ikke må vende om, så jeg må helbrede dem!’ (Es. 6:9)

Det vil med andre ord sige, at Gud i sin vrede lukker af for al forståelse af situationens alvor, indtil katastrofen er fuldført. Profeten spørger nemlig: "Indtil byerne ligger øde uden indbyggere, og jorden er blevet en ørken… og der kun bliver en stub tilbage. Deres stub er hellig sæd… (v. 11-13).

Jesus gentager advarselen, når Han siger: "Som det var i Noas dage, sådan skal det også være ved Menneskesønnens komme. For i dagene før syndfloden åd og drak de, giftede sig og bortgiftede lige til den dag, da Noa gik ind i arken; og de vidste ikke noget, før syndfloden kom og rev dem alle bort…" (Matt.24:37-40).

”Så længe en dansk, homofil ambassadør er i Israel, vil det gå Danmark ilde!”