PROFETISK JOURNAL
www.noer.info
2006-12-16
0085

EN ARABISK RØST

En besynderlig røst er hørt i den arabiske presse. Ja, når man lytter til den, har man svært ved at tro, at den, der taler, kan forblive i live. Journalistens navn er Abdullah Al-Hadlak. Uddragene af den her citerede artikel er blevet offentliggjort i det kuwaitiske blad Al-Watan.

I sin meget åbenhjertige kommentar skriver bladet:

"Den persiske efterretningstjeneste og de syriske Baath-folk har rodet tingene sammen! I deres iver efter at understøtte Hizbollah i Libanon har de pisket stemningen op vedrørende ’flygtningelejrene’ og har dermed forført terrorlederne fra Hamas til at udføre ødelæggelsesaktioner i det sydlige Israel.

Dermed har de imidlertid ikke stillet sig tilfreds" Nej, de har samtidig udsendt hule erklæringer om, at de ville ’jævne det sydlige Israel med jorden’ og har forsøgt at tale samme sprog som Hizbollah-føreren Nasrallah, der truede med at ’lægge Haifa og Tel Aviv i ruiner’.

Efter således at have udmalet, hvad artiklens forfatter kalder ’hule erklæringer’, fortsætter han:

"Som sædvanlig har Israel givet svar på tiltale og har handlet i overensstemmelse med sit ansvar, når det drejer sig om at forsvare det territorium, der angribes. "Vi har hørt jeres ord", erklærede Israels ledere, "så hør nu, hvad vi har at sige!"

Man har svært ved at tro, at det er en arabisk pen, der har skrevet Al-Watan artiklen, men forfatteren skjuler ikke sin identitet! På arabisk fortsætter han: "Når Israel siger noget, kan vi altid regne med, at der står handling bag; Jerusalem sendte følgende ildevarslende budskab til Haniyeh (Hamas-føreren Ismail Haniyeh): "Stil dig ikke i vejen for den, der siger: ’Min advarsel er ikke tom snak!’"

Derefter svarede Israel med den gengældelsesaktion, som kaldtes ’Efterårshimmel’, og det hældte glødende lava over hovederne på Hamas og Al-Quds-Brigaden.

Derefter stiller den kuwaitiske avisartikel følgende ubehagelige spørgsmål: "Vil Haniyeh (Hamas-føreren) efter ødelæggelserne og de mange dræbte Hamas-folk nu udtale sig som Nasrallah (Hizbollah-lederen): Hvis jeg blot med 1 % s sandsynlighed havde kunnet forudse, at Israel vil slå så hårdt igen, havde vi aldrig provokeret Israel.

Og herefter den arabiske journalists sælsomme erkendelse. Han slutter:

Hamas vil blive slået som Hizbollah blev slået, og Haniyehs skæbne bliver den samme som Nasrallahs: Han vil blive ringeagtet og glemt og blive betragtet som en mand, der bragte katastrofe og elendighed over sit folk. Men Israel vil fortsat blive stærkere og sejre; den der tror, at han kan besejre Israel med vold og terror tager fejl. Der bliver ingen retfærdig fred uden en fuldstændig anerkendelse af Staten Israel samt ved forhandlingsbordet at erklære, at terrorens tid er forbi."


”Så længe en dansk, homofil ambassadør er i Israel, vil det gå Danmark ilde!”