PROFETISK JOURNAL
www.noer.info
2007-06-01
0110

SMUDSBILLEDER

Vor 54-årige statsminister, Anders Fogh Rasmussen, er siden karikaturkrisen med de berygtede Muhammed-tegninger blevet internationalt kendt som ’manden, der kæmper for ytringsfriheden’. Hans tolerance på det område, er nu blevet sat på prøve. Efter at filmen ’AFR’ den 20. april havde premiere i København, og den danske regeringsleder i filmen blev fremstillet som en homoseksuel, der bliver myrdet af sin mandlige elsker, har Anders Fogh tavst måtte tåle det snavsede dolkestød i ryggen. Spørgsmålet må imidlertid have meldt sig: "Hvorfor er denne ubehagelige spot og smæden blevet mig til del? Hvad ligger bag denne skamløshed? Hvorledes er det muligt, at et sådant lumsk bagholdsangreb kan finde sted?"

Den unge regissør, Morten Hartz Kapler, har klippet striber af originalbilleder sammen med fiktive optagelse. Vor regeringsleder har i den forbindelse udtalt, at han ikke vil skride ind overfor misbruget af de originale billeder. "Jeg går ind for en meget bred opfattelse af ytringsfriheden", erklærer han.

Det er denne ’meget brede opfattelse’, der nu giver bagslag. Anders Fog har nemlig udvist samme ’brede holdning’ overfor de militante homoseksuelles fordringer. I forskellige sammenhænge har han udtalt sig så positivt med hensyn til ’homofiles ret til partnerskab og kirkelige vielser’, at det har vakt forbavselse. Hans kamp for gennemførelsen af en ny EU-traktat, hvor homoseksualitet fortsat fremmes, og de troendes ytringsfrihed om den homofile livsstil, undertrykkes, er en stor ulykke.

Dermed overtræder han Bibelens påbud om ’ikke at gøre fælles sag med den skyldige’ samt ’ikke at følge mængden i at øve ondt’ (2.Mose 23:1-2). Besynderligt nok tales der i samme skriftafsnit om ’ikke at sprede løgnagtige rygter’ (v.1). Dette sidste er statsministeren nu blevet offer for, fordi – tror jeg – at han har gjort fælles sag med den åndsmagt, der står bag de smudsbilleder, som herefter vedhæftes hans person.

"Jeg får ikke tid til selv at se filmen," har statsministeren udtalt.

"Mon ikke? Blot sådant helt privat? Hvis det skulle ske, bør vor regeringschef huske på, at ved at åbne for de snavsede sluser af homoseksualitet, følger en nærmere navngiven dæmonhær med i strømmen. Apostelen har nedskrevet listen. Den omfatter blandt de mere end tyve onde legioner sådanne sager som: ondskab, usselhed, stridslyst, svig, ondsindethed, sladder, bagtalelse, pral og upålidelighed (Rom.1:29-32). Alt dette har statsministeren nu fået at føle på sin egen krop. Hvis han er klog, bør han slå igen! Ikke med sagsanlæg, som blot vil bringe røre i de kulsorte vande. Nej, men ved at bremse for den propagandavirksomhed for homoseksualitet, som har fundet vej ind i EU-konstitutionen og ved at fastholde hævdelsen af ytringsfriheden, når de første sager mod de troende begynder at køre i Danmark. Hvis de (ifølge EU-forfatningen) blot siger et ord fra Ny Testamente mod homoseksualitet, vil det gå dem som hin ulyksalige EU-kommissær fra Italien. Han blev hjemsendt med mundkurv på. Spørgsmålet er, om Fogh Rasmussen vil tage kampen for ytringsfriheden op på dette felt. Det vil vise sig. Meget snart!

Sidst men ikke mindst:

Dag efter dag gentage jeg her på hjemmesiden, at ’så længe Danmark har en homofil ambassadør og hans partner som vort lands repræsentanter i Israel, vil det gå Danmark ilde’. Kanhænde, at både vor stats- og udenrigsminister har smilet overbærende ved en sådan påstand. Udenrigsministeren måtte imidlertid blegne, da de danske ambassader stod i brand og det danske flag blev brændt (under karrikatur-krisen), efter at han havde hejst korsbanneret over det homofile par i Tel Aviv – og nu må også statsministeren se sit billede med det danske flag som baggrund (Spiegel 16/2007) i de internationale medier, hvor han fremstilles som offer for homo-anklagen. Derfor: Hent dette skandaløshedens par hjem fra Israel – før værre ting indtræffer!

”Så længe en dansk, homofil ambassadør er i Israel, vil det gå Danmark ilde!”