PROFETISK JOURNAL
www.noer.info
2007-06-22
0115

STATUEN AF EN MORDER

I hjertet af Bruxelles, det ny, oplyste Europas ’hovedstad’, er rejst et imponerende monument over en af jødernes værste massemordere! Siddende på sin stolte ganger med korsets fane rejst triumferende i vejret dominerer middelalder-ridderen Godfrey of Bouillon byens kongelige plads. Denne ’mægtige korsridder’ har længe stået for europæerne som den store ’befrier af Jerusalem’. "Det var ham," siger man, "der rev Den hellige Stad ud af muslimernes klør for mere end ni hundrede år siden." Utallige er de digte, operaer og romaner, der har været skrevet om denne, en af historiens største jødemordere. På et tidspunkt stod han på listen over ’De største belgiere’. I dag er øjeblikket kommet, hvor han bør rives ned fra den høje hest – som et tegn på, at Det ny Europa siger nej til den slags ’heltegerninger’ og historie-forfalskninger. Godfrey efterlader sig ikke noget godt minde! Hans statue bør væltes om på jorden og smeltes om til gammelt jern!

Jøderne husker nemlig Godfrey fra en anden side. Tværtimod at være den højbårne ridder viste han sig at være en hensynsløs, grusom, ubarmhjertig dræber, der opmuntrede de tropper, han havde under sig, til at udføre de mest forfærdende antisemitiske ugerninger.

Denne statue til minde om en af jødernes ærkefjender i næsten et årtusinde. Med den tidevandsbølge af jødehad, som nu rejser sig overalt i Europa, er Israel og det jødiske folk blevet mere agtpågivende overfor dette æres-monument over en antisemitisk ugerningsmand, og røster fra Israel er begyndt at rejse sig med nye fordringer om, at denne åbenlyse provokation fjernes!

Godfrey trådte ind på jødehadernes scene i året 1096,hvor pave Urban II kaldte de kristne til at gribe til våben for at befri Jerusalem fra Islams ånd. Efter at have stillet en pjaltet forbryderhær på benene, siges Godfrey at have talt til sine rekrutter med følgende ord: "I denne hellige krig skal vi dræbe Israels Børn, hvor vi end finder dem. Jeg vil ikke hvile før jeg har udryddet jøderne!"

Jøderne i Köln lagde 500 sølvdaler på bordet som ’beskyttelsespenge’ – men det hjalp ikke meget; korsridderne efterlod en blodig sti bag sig. En fjerdedel af Europas jøder lå dræbte efter Godfreys og hans fællers hærgen. Med denne baggrundsviden må det være på tide at spørge: Hvem i det ny Europa kan tåle den ’heltestatue’ længere? Øjeblikket er kommet til at få den taget ned!

Ulykken dengang var så stor, at jøderne stadig mindes den i deres sabbatsbønner (Av Harachmim). Da Jerusalems mure i juli 1099 blev styrtet i grus, blev byens jøder drevet ind i en synagoge, der blev sat i brand. Et af historiens mange Holocaust var en blodig realitet – og vejen var banet for senere ugerninger. "Hvem ved?" spørger en lederskribent ved Jerusalem Post, Michael Freund, "måske en EU-embedsmand i Bruxelles kan berøres i sin samvittighed, hvis vi alle råber i kor: Riv den statue af Godfrey of Bouillon ned!"
 

”Så længe en dansk, homofil ambassadør er i Israel, vil det gå Danmark ilde!”