PROFETISK JOURNAL
www.noer.info
2007-11-13
0137

BIBELEN – GUDS ORD
 

13. ULVES FÅREKLÆDER

Bibelselskabets tolkningsteam gengiver Jesu ord fra Bjergprædikenen således: "I er heldige, hvis I er små og ubetydelige for I vil overtage jorden."

Det vil sige, at jordens konger, og statsmænd ikke har en levende chance! Grundtvig og Kirkegaard er i helvede. Store statsmænd, der døde med Kristi Navn på deres læber, har ingen plads i det kommende rige! Mænd og kvinder, der vandt sig et navn – ofte på grund af deres tro på den opstandne Herre – må i dag regnes blandt ’de uheldige’, der i al evighed skal sænkes i glemselens mørke. Bibelselskabet siger, at Jesus har sagt: "Hvis I er små og ubetydelige, vil I overtage jorden."

"Jamen, det skal forstås åndeligt," vil nogen indvende.

Hertil vil jeg svare: "Udmærket – men så skal præsten følge med overalt for at forklare teksten; det fremgår nemlig ikke af det skrevne ord. Bibelselskabet har lovet danskerne en nudansk oversættelse, hvor ’teksten ikke fjerner sig fra folk’. Det vil sige, at en nudansk teenager – kan tage hver en sætning og hvert et ord for dets pålydende. Og her står sort på hvidt, at betingelsen for at ’arve jorden’ er ’at være lille og ubetydelig’!

’Forbryderne’ er den mafia, der altid har været på jorden. Den Gudsfjendske, politiske og religiøse magt. Dem, der ikke – som det nye Europa – vil tage Herrens navn i deres mund, og dem, der iklædt religiøse gevandter udpeges af Jesus som ’ulve i fåreklæder’ Det er dem, der afsluttende vil ’føre krig mod de hellige’ (Åb.13:7). Forbryderne er også dem, der forbryder sig mod Guds Ord!

"Men de, der skal arve jorden," siger David, "er dem, der håber på Herren."

Den autoriserede oversættelse siger: "Salige er de sagtmodige, for de skal arve jorden" (Matt.5:5). Jesus siger ikke et ord om ’de små og ubetydelige’. Ej heller taler Han om at ’overtage’ jorden og slet ikke – absolut ikke – om ’de heldige’!

Nu-danskeren vil, ved at læse disse ord, langsomt sænke bogen og sige til sig selv: "Det er fint! Det drejer sig altså bare om ’at være heldig’. Alt det med synd og omvendelse og Hellighed kan jeg godt glemme. Præstens snak om tro og lydighed af Jesus på korset hører den gammeldags Bibel til. Hvis jeg ’er heldig’, tilhører Guds Rige mig…"

Interesseret læser han videre. Dette her er et nudansk sprog, han kan forstå.

"Her står," fortsætter han sine overvejelser, "at jeg her heldig, hvis jeg er fattig" – og det passer mig fint. Jeg er ikke millionær og bliver det sikkert aldrig. Det med Helligånden forstår jeg ikke – men det kan være, at heldet følger mig, så at det også går i orden, og så er aftalen hjemme. Det kan ikke være bedre!

Spørgsmålet er nu, om Guds Rige er et spørgsmål om ’held’. "Salige er de fattige i ånden," siger Jesus, "for himlenes rige er deres!" (Matt.5:2)… og hvad der ligger i ordet ’salighed’ vil morgendagens afsnit handle om.
 

”Så længe en dansk, homofil ambassadør er i Israel, vil det gå Danmark ilde!”