PROFETISK JOURNAL
www.noer.info
2008-11-07
0159

SYV AFSNIT OM EU FORFØLGELSE

I de efterfølgende syv afsnit om EU-kristenforfølgelse søger jeg at kaste et blik tilbage på de ugerninger, som har fundet sted under et diktatorisk styre for blot en menneskealder siden. Dette gør jeg, fordi statsminister Anders Fogh Rasmussen nu sonderer terrænet for en folkeafstemning for at afskaffe euro-forbeholdet.

Ugerningernes tider er nemlig ikke forbi – og selv i demokratiske stater stikker ånden fra fortidens totalitære magt atter hovedet frem. Vi har som familie oplevet (som et uhyggeligt spøgelses-åndepust) den groteske opførsel af et systems håndlangere, når de føler sig berettiget til at skabe frygt og rædsel omkring sig. Derfor ligger det mig på hjerte at understrege overfor de troende, at sådanne forfølgelses tider ruger som et åndeligt tordenvejr forude.

I de syv følgende ugentlige afsnit, som jeg har skrevet over dette emne, beskæftiger jeg mig med følgende titler:

1) ’En bitter anklage’, som stiller skarpt på ’medløbere’, der ikke vil løfte en finger for at stå lovløshedens kræfter imod.

2) ’Ti teser om EU-diktatur’, der sort på hvidt viser, hvad klokken har slået på Europa-uret i Bruxelles.

3) ’Dræbermaskinen’, der fortæller om den forbeholdsløse overdragelse af al magt til EU.

4) ’Navnene allerede indsamlet’ fortæller bl.a. om de 60.000 polske jøder, som blev henrettet i 1941.

5) ’Kollektive ugerninger’ fokuserer på afskeden med vor egen danske grundlov.

6) ’Et monster slippes løs’ beretter om det, der sker, når ’en voldsom hvirvelvind lander på jorden’. Og

7) Den store magtovertagelse, som forklarer, hvad der sker med et lille land, når den udøvende magt lægges på en fremmed herskers bord).

… et perspektiv, som kan lamme og forskrække, men som skulle befordre det modsatte nemlig: At et kristenfolk rejser sig til modstand…

En folkeafstemning om euroen vil sætte fokus på finanskrise og penge. Alle danske kristne bør imidlertid forstå, at ved indførelsen af den fælleseuropæisk valuta vil Danmark sælge sin sjæl til et system, der afsluttende vil bruge sin magt til at forfølge de kristne! Derfor læs i de næste syv uger under ’Det Profetiske’ om farne og muligheder ved den næste EU-folkeafstemning. I næste uge: EN BITTER ANKLAGE.