PROFETISK JOURNAL
www.noer.info
2009-01-04
0168


EN EU-STORSTAT VIL FORFØLGE DE KRISTNE
(EU-kristenforfølgelse nr.8)

Inden Lenin døde d. 23. dec. 1922 dikterede han nogle kryptiske noter til sin sekretær, Lydia Fortieva. Disse noter er siden blevet kaldt ’Lenin testamente’. Han gav udtryk for, at han var bange for det voksende ’apparatus’ – og han nævner seks mænd, som kunne være hans efterfølgere. Han var mest bange for Stalin. "Som generalsekretær vil han have ubegrænset magt," skrev han, "og det vil han ikke kunne styre." Denne forudsigelse viste sig at være rigtig. Millioner måtte lide døden på grund af denne mands totalitære magt.

Den kommende og voksende EU-centralstat styrer mod den samme ulykke. Uden legitimation fra de såkaldte ’EU-borgere’ antager et overordnet ikke-folkevalgt styre de højeste rettigheder. Når der om kort tid skal være folkeafstemning om Danmarks forbehold til en fælles EU-mønt, bliver det en af de sidste chancer for danske mænd og kvinder til at sige nej til denne udvikling! Det vil være tåbeligt at tro, at denne afstemning kun drejer sig om penge. Der er langt mere på spil. Forude venter et jerngreb om de mest fundamentale frihedsbegreber – ja, en hensynsløs forfølgelse af Europas sande kristne venter om hjørnet; diktatorens despotiske skygge rejser sig – sådan som det skete for mindre end 100 år siden…

Den solidaritet og frihed – ja, venligtsindede broderlighed, som ånder ud af vor gamle, danske grundlov, vil blive trådt under fode. De første grundlovsændringer averteres allerede, for at de kan give plads til ’en globale konstitution’ – og det bør ikke et øjeblik glemmes, at hvor så udvidede magtbeføjelser overdrages til et ikke-folkevalgt statsforbund – samt at dette sker uden at befolkningen får lov til at sige enten ja eller nej – dér lurer ’apparatets’ totale herredømme ved døren.

Beslutningen om de 25 status medlemskab af en kommende storstat er truffet over de europæiske folkeslags hoveder! Langt fra at være en slags ’historisk nostalgi’ er det bevist at være en ’historisk erfaring’, at den lille nationalstat er bedst til at vogte demokratiet! Dette for folket så afgørende strukturprincip kan kun værnes af folket selvom – overalt hvor folkets stemme bliver overhørt, er det i hvert enkelt tilfælde et forfatningsbrud!

Politikerne vil op til den kommende Euro-afstemning fylde folks hoveder med rædselssyner om det store bankerot – men der ses andre monstre på muren. For de troende gælder det om at holde hovedet koldt. En ond fyrste er på vej, og han tøver ikke. "Da skal den retfærdige leve af tro" (Hebr.10:37-38).