PROFETISK JOURNAL
www.noer.info
2009-02-03
0179

 

OBAMA ER ET VARSEL
(Obama Nr.5)

Der er afgørende, hvem Israel vil alliere sig med i den kommende tid. Jesu advarende ord står som prentet med ildskrift over den epoke, som nu synes at åbne sig. "Jeg er kommen i Min Fars navn," siger Han, "og I tager ikke imod Mig; hvis en anden kommer i sit eget navn, ham vil I tage imod!" (Johs.5:43)

Det vil sige, at vejskiltene på den korsvej, som både Israel, nationerne og den enkelte overfor, er enkle og letlæselige. Når valget skal tages, er det ikke vanskeligt at finde ud af, hvad det drejer sig om. Der er nemlig ikke mange muligheder; der er kun to: Kristus eller Hans modstander!

De ord, som Moses sagde til folket, er atter blevet aktuelle: "Se, jeg forelægger dig i dag livet og lykken, døden og ulykken!" (5.Mose 30:15)

Hvis det store ’kristne’ land, USA (og hele den vestlige verden) fortsat lader sig forføre af et udvandet evangelium (der i mange tilfælde ikke længere er det budskab, Jesus og apostlene forkyndte, men det er ’et andet evangelium’ (2.Kor.11:4) – så vil USA og nationerne blive overgivet til et lederskab og en administration, der ikke vil bringe det ’livet og lykken’ men ’døden og ulykken’.

Hvis Israel fortsætter på samme vej, idet det i stor stil søger at holde de kristne på afstand (og kun ønsker at modtage ’kristne’ turister, der kan bringe millioner til en forarmet statskasse) – så vil også Israel blive kastet i armene på folk, der afsluttende og svigefuldt vil indgå en pagt med dem. På det afgørende tidspunkt vil disse ’pagtsfæller’ imidlertid vise sig at være dødsfjender, der ’bryder pagten’ (Dan.9:27).

"Gud er en retfærdig dommer," udbryder David, "Han er en Gud, der harmes hver dag" (Salme 7:12). Hvad der sker på abortklinikkerne i Haifa og i homo-nattelivet i Tel Aviv, hvad der foregår i indenrigsministeriet, hvor de ortodokse jøder nu målbevidst søger at smide alle kristne ud af landet, og hvad foregår i den knaldhårde forretningsverden i Det hellige Land, bringer denne bedrøvelige forudsigelse til virkeliggørelse: ’Gud harmes hver dag’!

USA’s nye præsident er et varsel! Han synes at fremstå som en forløber for den mand, som Jesus omtaler med ordene: "Han kommer i sit eget navn – og ham tager I imod." Overalt beredes vejen for ’Den lovløse, fortabelsens søn, ham, som sætter sig imod og ophøjer sig over alt, hvad der hedder Gud og helligdom, så han tager sæde i Guds tempel og udgiver sig selv for at være Gud" (2.Thess.2:4).