PROFETISK JOURNAL
www.noer.info
2009-03-06
0197

 

DE SORTE BRIKKER
(Papua - De tolv sten: Et profetisk tegn - 7)
 

Lars, vor trofaste webmaster, var taget med på den lange rejse til Papua for med billeder og film at kunne dokumentere, hvad der skete.

Aftenen før han rejste, havde han et bemærkelsesværdigt syn. Han så for sit indre blik, hvorledes der blev spillet skak i himlen. Når de sorte brikker blev flyttet (i et farligt og dristigt træk) lød der en ond, hoverende latter. Når de hvide brikker blev flyttet, herskede der en forunderlig og sejrsbevidst troens stilhed.

Et første træk af dette mærkelige syn skulle blive virkeliggjort allerede den følgende morgen; der var et eller andet, der skulle hindre vor rejse til Papua. De tolv sten måtte ikke komme til Israel!

Da vi alle tre, Gisèle, Lars og jeg trådte hen til Thai-skranken i Kastrup Lufthavn for at checke ind til vor første station, Bangkok i Thailand, blev en kvindelig ekspert tilkaldt.

"Vi må anmode jer om at give os det kreditkort, som billetterne er købt med," begyndte hun.

Vi fandt kortet frem, og idet vi afleverede det, sagde vi: "Billetterne er købt for fem måneder siden, og kortnummeret er i mellemtiden blevet ændret."

Hun betragtede kreditkortet med det ændrede kortnummer. "Så kan vi desværre ikke udstede billetterne," erklærede hun. "Hvis I ikke har det oprindelig nummer, kan I ikke rejse."

"Jamen billetterne er jo betalt." Vi var forfærdede og forbløffede. "Og vi har bekræftet vor rejse og modtaget oplysning om, at alt var ok."

Eksperten ved skranken var ubøjelig. "Jeg kan ikke løse jeres billetter ud, hvis jeg ikke kan anvende det kortnummer, som billetterne er bestilt og betalt med."

Skranke-damen afviste venligt men bestemt det nye kort. "Nytter ikke," sagde hun. "Kun det gamle kortnummer kan udløse jeres billetter!"

Vi stirrede vantro på hinanden. Dette var det mest uventede træk, som vor sorte modspiller kunne foretage. Det så ud til, at spillet var ude, før det var begyndt.

Imidlertid skete nu noget højest udsædvanligt. Lars, som jeg undertiden har haft mistænkt for at være jordens mest pedantiske webmaster, trak sin computer frem. "Jeg mener at have ’gemt’ det forsvundne kortnummer – af sikkerhedsgrunde!" sagde han. Smilende åbnede han for ’den bærbare’ – og i løbet af sekunder var det tilintetgjorte kortnummer på skærmen.

Skranke-eksperten stirrede på Lars med åbenlys beundring – ja ærefrygt! Hendes blik gled ransagende over skærmen. "Jeg ser et la-a-ngt nummer," udbrød hun, "men det er ikke kortnummeret!"

"Naturligvis ikke," smilede Lars. "Det forsvundne nummer er skjult i en kode." Han sløjfede en række cifre, og billetdamen indtastede det genopståede kortnummer – og godkendelsen lyste øjeblikkeligt på skærmen!

Thai-ekspedienterne iagttog Lars, som var han steget ned fra en anden verden. Vore boardingkort blev udstedt, og vor rejse var begyndt.

… den rejse, der skulle være medvirkende til, at 12 sten blev lagt ned i ørkenen lige overfor Bozra på Edoms Bjerg – som begyndelsen på Den Hellige Vej.