PROFETISK JOURNAL
www.noer.info
2009-08-04
0259


 

’KØBENHAVN – VERDENS HOMO-HOVEDSTAD’
(De tolv Breve – Ekstrabrevet nr.16)

"I én uge er København hele verdens homo-hovedstad," hed det på forsiden af Politikens ’I Byen’ fredag den 24.juli – et avisindlæg, som var fyldt til bristepunktet med positiv omtale af de 1.500 ’aktiviteter’, der løb af stabelen efter de 5.500 homofile deltageres ’Catwalk’ på Rådhuspladsen.

Den måde, som samtlige medier har stået på spring for at gøre sig til højrøstede og rosende talerør for indholdet af dette arrangement, kan kun forklares på én måde; den bibelske advarsel er gået i opfyldelse: "Den lovløses komme er Satans værk og sker med al kraft… og med al uretfærdighedens bedrag over for dem, der fortabes, fordi de ikke har taget imod kærlighed til sandheden, så de kunne blive frelst" (2.Thess.2:9-11).

Det er som alle ansvarlige i dette land – både indenfor regering, kommunalpolitik, medieverdenen (TV og samtlige dagblade) kirke og frimenigheder er blevet blændet og ikke på noget tidspunkt har så meget som skimtet faren i de fortabelselseskræfter, der her er på spil. De anerkender ikke Ny Testamentes formulering: ’Satans værk’ og vender fortsat det døve øre til apostelens ord om ’bedrag’, ’løgn og sandhed’; ja, de ler spottende, når Bibelen i denne forbindelse taler om ’fortabelse’ og ’frelse’. "Derfor," hedder det videre i det anførte afsnit fra Pauli breve, "sender Gud vildførelsens magt over dem, så de tror på løgnen, for at alle, der ikke er kommet til tro på sandheden, men fandt behag i uretfærdigheden, skal blive dømt" (2.Thess.2:11-12).

Det, som er sket i ’Verdens hovedstad’ i disse dage er ifølge Ny Testamente djævelens værk, som ikke er tilladt af Gud, men som er tilskyndet og fremmet af Ham! Nogle vil spørge, hvorledes Himlens Gud på nogen måde kan befordre sataniske kræfter samt sørge for, at vildførelsens ånder får de bedste arbejdsvilkår – og svaret på dette spørgsmål gives straks i den omtalte bibelske tekst. "Dette sker," erklærer apostelen, "for at de, der finder behag i dette opbud af synd, kan blive dømt" (v.12). Det vil sige, at alle, som har rakt en hjælpende hånd til dette ugudelige projekt, vil blive mødt med Guds dom! Ikke en eneste, som har glædet sig over og vedvarende taler positivt om den ulykke, som her er kommet over Danmarks hovedstad, vil kunne undslippe Guds dom!" Alle, der fandt behag i uretfærdigheden, skal blive dømt!"