PROFETISK JOURNAL
www.noer.info
2009-08-06
0260


 

MAGTFULDE MÆND OG KVINDER -DREVET AF DET SAMME BEGÆR
(De tolv Breve – Ekstrabrev nr.17)

"København vil boble af frisind og ligestilling," hedder det i en ledende artikel i et dagblad forud for homo-ugen i København. Artiklen fortsætter: "Forhåbentlig vil vi se masser af kvinder, der løber rundt og kysser hinanden på gaden, og mænd, der ikke kan holde fingrene fra hinanden…"

Homo-hovedstaden vil imidlertid være et sørgeligt skue, når det hele er overstået. Ikke så få af de unge kvinder, som blev ledet ind i denne unaturlige utugtsverden, græder i dag! Deres ægteskab falder fra nu af fra hinanden, og deres børn bliver føjet til det voksende antal af ulykkelige skilsmisse-ofre. Mange mænd står i efterdønningerne af homo-ugen overfor at skulle præsentere deres teenage-børn for deres nye ’mor’. Det ’boblende frisind’ viser sig at være en kogende gryde af fortvivlede konsekvenser. Som dagen efter en vild julefrokost eller en vanvittig nytårsaften. "De forlod det naturlige samliv," forklarer Ny Testamente, "og blev optændt af lyst efter hverandre, så at de bedrev skammelig utugt og dermed pådrog sig den velfortjente løn for deres vildfarelse på sig selv" (Rom.1:27). De sidste ord om, at alt dette vil ’gå ud over dem selv’ er udeladt i vor seneste danske bibeloversættelse – men den personlige konsekvens af at bedrive unaturlig utugt udebliver ikke af den grund!

De hovedansvarlige for denne skæbnesvangre udvikling (som inkluderer det tragisk høje tal af selvmord blandt homoseksuelle) er indflydelsesrige folk, som åbenlyst eller hemmeligt er drevet af det samme naturstridige begær (Rom.1:26). Ny Testamente afslører dem! "Ikke bare lever de sådan," forklarer apostelen, "men de bifalder også, at andre gør det!" (Rom.1:32) Ordene: ’ikke bare lever de selv sådan’ er den præcise forklaring på, hvorfor visse politikere i høje stillinger ’bifalder’, at København får tilnavnet: ’verdens homo-hovedstad’ – og det er samtidig en vejledning til en forståelse af, hvorfor TV- og dagblade, ugemagasiner og radioudsendelser oversvømmer land og rige med bifaldsytringer vedrørende den homofile livsstil; "det er fordi, de selv lever sådan," erklærer Ny Testamente – og netop fordi denne skarpe og gennemtrængende bedømmelse kommer fra kristent hold, er hele det homofile samfund i færd med at rotte sig sammen mod dem, som tror på Bibelens lære. "De gør sig skyldige i lovovertrædelser, som værner mod diskrimination og ’hate crimes’, hedder det. "Få fat på dem og spær dem inde!"