PROFETISK JOURNAL
www.noer.info
2009-09-08
0274

 

HØJT AT FLYVE – DYBT AT FALDE
(EU-bekendelser nr.11)

For nogen tid siden modtog jeg en mail fra en god ven i Danmark, som forklarede mig, at der er folk derhjemme, der tager mine EU-bekendelser alvorligt! "Han er nu blevet en tilhænger af EU," siger de. Det glæder mig overordentligt meget! Hvis nemlig mine bedste venner kan indse mine gode hensigter, så tør jeg håbe, at de kyndige og vagtsomme EU-overvågere ikke får en anden opfattelse; det er nemlig veluddannede folk, som har forstand på den slags…

Der er næppe tvivl om, at jeg har været i farezonen. Som jeg forsigtigt har forsøgt at forklare, så har ’Folkebevægelsen mod EU’ (Et stygt navn!) d. 3.juni kl.15.33 advaret på ’computerworld’, at hvis man sagde noget på nettet, som EU ikke brød sig om, så kunne man – efter at have fået tre advarsler – blive smidt af nettet. Så tænkte jeg på det gode, gamle, danske ordsprog: ’Højt at flyve – dybt at falde’… og formedelst der ikke er noget ’sikkerhedsnet’ under nettet, så kom jeg til den slutning, at det nok var klogest at ’flyve lavere’. Jeg mener: Anlægge en lavere profil.

For eksempel fortæller ’dem med det stygge navn’ (som jeg ikke engang vil tage i min mund, thi hvorledes kan nogen finde på at rejse en hel folkebevægelse mod nogle velmenende politikere og statsmænd, som både i skrift og taler lover os alt muligt godt) – ’dem med navnet’ fortæller, at Europa-Parlamentet nu har vedtaget et ændringsforslag, som kræver, at der skal foreligge en dommerkendelse, før EU kan lukke ned for min hjemmeside. Så spørger jeg: "Jamen kan vi ikke stille os tilfreds med det?" Og så svarer dem med det stygge navn: "Sejren er langt fra i hus! EU vil nemlig noget andet; de vil styre trafikken på nettet!" … og det er her, at jeg må bekende, at vi kun har de bedste erfaringer med vore styrende venner i Bruxelles. De har aldrig snydt os, og vil aldrig snyde os! Og jeg kan godt forstå, at de f.eks. ikke vil have folk til at skrive noget nedsættende på nettet om, at Københavns kommune har givet 30 millioner kroner til et homofilt arrangement til sommer. Det er diskriminerende at bruge nettet til den slags! Sådanne folk burde – uden advarsel – smides af nettet med det samme!

Jo! Mine danske venner, som mener, at dette skrives i dybeste alvor, indtager samme gode standpunkt som EU-overvågerne. Og de har forstand på den slags!