PROFETISK JOURNAL
www.noer.info
2014-03-07
0401

 

HER SKILLES VANDENE!

I dag, fredag d. 7. marts, har “Faderhusets” leder, Ruth Evensen, udsendt en meddelelse på facebook om sin skilsmisse fra hendes mand, Knut - og at hendes ex-mand skal bortgifte Ruth til Lars Christiansen.

Meddelelsen er ledsaget af et foto af Ruth og hendes kommende mand, der hygger sig med blomster, lys og mad på bordet. (Se foto herunder) 

Ruth Evensen skriver:

Knut og jeg har opløst vores ægteskab og fortsætter som bedste venner med samme venskabskreds. Det er en god anledning til at se, hvem der er vores venner, og hvem der kontakter os for at få mere at vide fra kilden.

Jeg har fundet min soulmate i Lars Kristiansen og hedder nu snart Fru Kristiansen.

Vi holder bryllupsfest den 31. maj på Bandholm Hotel. Knut vil følge mig op og gi' mig til Lars og holde bryllupstalen. Ja, forstå det, hvem der kan! Det er ikke noget for de religiøse!

Det er en ny tid! Det er en tid for fred og forsoning, og vi rækker ud til alle, som ønsker at slå en streg over fortiden og se fremad.

Ruth Evensen.

 

HER SKILLES VANDENE!

Af Johny Noer og Moses Hansen
 

Til Faderhuset:

Da I har betragtet os som fædre, og har søgt vejledning, må vi med meddelelsen vedrørende Knut og Ruths skilsmisse, erklære, at HER SKILLES VANDENE.

Allerede for få uger siden har vi fået information om jeres beslutning, at Knut skal føre sin ex-hustru “op af gulvet” for at bortgifte hende til en anden mand.

Om en sådan handling kan vi kun sige, at den står beskrevet i 1. Kor. 5:1, at en utugts synd af lignende art ... “end ikke findes blandt hedningerne.”

Som i Noas dage skal det være ved Menneskesønnens komme: “De skal gifte sig og bortgifte” ... hvilket helt bogstaveligt sker her. (Mattæus 24:38).

Da vi regner med at tale for døve ører, beder vi inderligt til Gud, at så mange som muligt må blive reddet ud af det sekteriske fangebur, hvori de i “Faderhuset” er indespærret.

(Denne erklæring bringes også på vore respektive hjemmesider).

Ovenstående meddelelse blev sendt til Ruth Evensen på hendes Facebook, men blev slettet af Ruth i løbet af ti sekunder.
 

Med faderlig hilsen Johny Noer og Moses Hansen.


Hent som pdf dokument, klik her!