PROFETISK JOURNAL
www.noer.info
2017-04-02
0432
 

PROFETI TIL DE ÆLDRE - og til budbringere til de ældre


Jeg græder for mit folk - for de ældre er sat til side, fordi de er dømt ude. De er IKKE dømt ude. De er dyrebare for mig, og jeg har en plan for deres liv.

DU må gå til dem og fortælle dem, at det er NU, de kan opleve den største frugt i deres liv. Det er NU, de kan nå de højeste tinder i deres liv og tjeneste for mig.
Mange tænker, at det er slut, når livet er ved at nå sin afrunding. Men det er IKKE slut. Det er i denne tid, jeg ønsker at gøre de største gerninger gennem mine tjenere. Jeg søger blandt de ældre efter et folk, der vil rejse sig med stor autoritet og kraft efter at have kendt mig et langt liv. Det er NU, at lageret af visdom, karakter og livserfaring skal bruges til at sætte det største aftryk på samfundet - og på de mennesker der er omkring dem.

Jeg har ikke kaldet mit folk til kun at sidde og fortælle historier fra fortiden. Jeg kalder dem til at SKRIVE HISTORIE. Deres egen historie er ikke skrevet færdig endnu. Den store finale, det sidste og afgørende kapitel mangler at blive skrevet. Det er dette kapitel, der på mange måder afgør, hvordan deres livs bog ser ud. Derfor kalder jeg DIG til at hjælpe de ældre med at skrive deres livshistorie færdig, så de kan gå ind til herligheden med hæder og ære.